Alexinlalaland.blogg.se

En blogg om mitt liv i Los Angeles och Hollywood.

Party til sunrise

Publicerad 2014-02-23 20:34:20 i Allmänt,


Den här helgen har inte varit den lugnaste om man säger så. Började efter skolan i torsdags med utgång på DBA sen min kompis födelsedagsfest och sen DBA igen. Igår va vi på 1oak med Leonardo di Caprio. 

Urth caffe

Publicerad 2014-02-23 01:46:06 i Allmänt,

Mitt favorit häng ställe här i LA är urth caffe på melrose, ligger ca 5 min från var jag bor, går alltid hit och käkar sallader och dricker smoothies och nån gång då och då unnar sig nått onyttigt 

Här kan man hänga en hel dag och bara inte göra något och räkna kändisar typ


Sunny california

Publicerad 2014-02-21 21:54:02 i Allmänt,

Chillin' by the pool 

De är 27 grader och strålande sol här i LA, så sjukt underbart. 
Så idag blir det en dag vid poolen sen ska vi fixa håret och naglarna och ikväll ska vi på min väns födelsedagsfest. 

Igår däremot blev det en lite spontan utgång på en ny klubb som heter DBA, älskar den klubben redan haha helt underbar. Ganska spårad men jag gillar de för det påminner om klubbarna i London. Utanför klubben så har dom ett stort skyltfönster där det sitter en tjej och läser en bok haha hennes jobb ät att sitta dör hela kvällen och läsa en bok i sexiga underkläder. Och därinne är de minst lika spårat igår hade dom typ sex på scenen haha. Aja svårt att förklara om man inte sätt det med egna ögon. Har tyvärr inga bilder för man får inte ta bilder inne på klubben.

Men Igår hängde vi i alla fall med Mr Chow från hangover filmerna haha han är så rolig. Men lovis och ja va trötta och drog hem ganska tidigt, taggar för ikväll istället! 
Om

Min profilbild

Alexinlalaland

Instagram: Alexinlalaland

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela